QUI SOM?

Salomé Escribà Oliva

M’encanta l’assemblatge i m’encanta aprendre. Penso que créixer és fer assemblatge tot agafant coses d’aquí i d’allà que t’enriqueixen i et creen.

Els meus interessos són molt diversos i intento anar satisfent les meves ganes d’aprendre. Tinc el vici d’estudiar, mai ho he deixat de fer des dels 17 anys quan vaig entrar a estudiar pintura a l’escola Massana.

Quan va arribar la digitalització feia de fotògrafa de premsa, havent passat pel Diari d’Andorra, El Punt diari, i el diari Regió 7. En un principi m’hi vaig resistir, perquè la meva essència és d’artesana, però un cop superades les primeres reticències m’hi vaig abocar de ple. Primer passant-me a la fotografia digital i més endavant fent de periodista multimèdia a l’Agència Catalana de Notícies.

Més endavant em vaig posar a estudiar Gràfica Publicitària i Gràfica Interactiva, tot descobrint que també m’agrada programar per entorns web i m’interessa tot el que té a veure amb interfícies i experiència d’usuari.

Recentment, després de fer molts cursos de formació contínua per estar al dia en maquetació de publicacions interactives, desenvolupament web, SEO, Social Media, UX i UI, muntatge de vídeo, processat RAW… m’he preparat també per impartir formació ocupacional. He donat classes de dibuix i pintura per nens al llarg dels anys i actualment ho faig per adults a Barcelona Activa.

Com a freelance del disseny gràfic, treballo la producció dels meus projectes amb un grup de col·laboradors de confiança, que em permeten oferir una resposta àgil i el millor resultat en cada feina.